Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Παύλος Χουρναζίδης ιδρύθηκε το 1978 με δραστηριότητα στην επεξεργασία - τυποποίηση και εμπορία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.

Από το 1999 με την αλλαγή επωνυμίας σε ΒΙΟ.ΞΗ.ΚΑΡΠ. συνεχίζουμε με αμείωτο μεράκι και σεβασμό στους κανόνες της υγιεινής διατροφής στις νέες μας εγκαταστάσεις 600mστο ΒΑΤΕΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ με σύγχρονα μηχανήματα ώστε να διατηρείτε η ποιότητα και η φρεσκάδα τους και στον χώρο του ΚΑΦΕ.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία είναι αμύγδαλα, φουντούκια, φυστίκια, στραγάλια, ηλιόσπορο, κάσιους, ποπ κορν, σταφίδες, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα, ανανάς, παπάγια, χουρμάδες, λουκούμια, ινδοκάρυδο κ.α.

Όλα τα προϊόντα της ΒΙΟ.ΞΗ.ΚΑΡΠ. διαθέτουν πιστοποίηση κατά ISO 22000:2005 HACCP (Διεθνές πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων)

Η αναζήτηση της κατάλληλης γεύσης σας οδηγεί σε πολλές αναζητήσεις. Δοκιμές, πειραματισμούς... το αποτέλεσμα όμως γνωστό. Η γεύση σας θα σας οδηγήσει στα προϊόντα μας.

Γιατί;

Η ΒΙΟ.ΞΗ.ΚΑΡΠ. προμηθεύεται τις πρώτες ύλες κατευθείαν από τον τόπο παραγωγής τους, επιλέγοντας με πολύ αυστηρά κριτήρια την ποιότητα, την γεύση, την υγιεινή και άρτια κατάσταση τους.

Επεξεργάζεται με μεγάλη προσοχή τις πρώτες ύλες και τις διατηρεί σε στεγνούς και υγιεινούς χώρους.

Διαθέτει τα προϊόντα της συσκευασμένα ή χύμα με αποτέλεσμα να βρίσκετε πάντα φρέσκα τα προϊόντα της σε όποιο σημείο και αν είστε απολαμβάνοντας την ποιότητα.

Πρέπει να γνωρίζετε πως η κατανάλωση Ξηρών Καρπών και Ξηρών Φρούτων προσφέρουν στον οργανισμό πολλά θρεπτικά συστατικά όπως πρωτείνες, βιταμίνες, φυτικά έλαια, σάκχαρα, άμυλο κ.α.

ΒΙΟ.ΞΗ.ΚΑΡΠ. Είναι κακό που αγαπάμε την γεύση;